Goście wydarzenia będą mogli delektować się 6-daniowym menu andrzejkowym przygotowanym przez szefów kuchni Restauracji Akacjowej. W menu znalazły się m.in. carpaccio z kaczki, grzybowa na wywarze z pieczonej kaczki, kaczka confit ze śliwkowym demi-glace czy sernik z rokitnikiem i gorącą czekoladą z chilli. Dla wegetarian przygotowano alternatywne propozycje, m.in. carpaccio z buraka, zapiekany bakłażan czy stek z kalafiora z puree z topinamburu.
Cena kolacji to 149 zł za osobę.
Wieczór uświetni występ na żywo i muzyka z DJ-em, a andrzejkowe animacje wprowadzą wszystkich w magiczny klimat zabawy.
Na gości, którzy dokonają rezerwacji w październiku czekają także specjalne promocje. Szczegóły na stronie ośrodka Kurza Góra: www.kurzagora.pl
Termin: sobota, 29 listopada 2025
Godzina: 18:00–24:00
Cena: 149 zł / osoba
Miejsce: Restauracja Akacjowa, Kurza Góra (Kurzętnik)
Rezerwacje: [email protected], tel. +48 696 931 682
Czytaj również: Niesamowita atrakcja turystyczna powstała na Warmii i Mazurach [ZDJĘCIA]
Komentarze (0)
Dodaj swój komentarz